8.10.2016

Kendoka

Niin se aika vain etenee. Tässä kuukauden aikana onkin taas tapahtunut yhtä sun toista. Tosiaan oululainen ystäväni vietti täällä pari päivää ja järkkäsimme yhdessä synkiömiitin. Miittiin osallistui ihan mukavasti porukkaa! Samana iltana käytiin kahtomassa burleskia, laulamassa karaokea (tai siis minä lauloin) ja yöllä siirryttiin vielä Bändäri Gothic Nightiin. Pyörittiin myös keskustassa paljon, sillä hän ei ollut aiemmin käynyt Tampereella. 


Käytiin yksi päivä ystävän kanssa UFFilla ja tein hienon löydön! Hei miettikää, ukulele! Vieläpä sellainen ihan oikea soitin eikä mikään matkamuistoksi tarkoitettu rupuinen vempele. Tämän Mahalon sopraano ukulelen siis ostin UFFilta 10 eurolla. Ei hassumpi löytö. Nyt oon ihan fiiliksissä rämpytellyt tätä ja koittanut opetella oikeanlaista soitto-otetta. Se tosin tuottaa hieman vaikeuksia kun on reippaasti yli puolet elämästään ollut pianisti. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa..

Minä oon myös aloittanut KENDON. Oon jo pidemmän aikaa ollut kovin kiinnostunut tästä jalosta kamppailulajista ja pari viikkoa sitten ilmoittauduin kendon peruskurssille. Olen päässyt mätkimään bambumiekalla eli shinailla. Treenit ovat pari kertaa viikossa ja kendo onkin vallan vinkeä laji. Tosin tuleva matkani tulee häiritsemään graduointia ja siihen harjoittelua (joudun jättämään jopa 5 treenit väliin..) joten voi olla, että käyn peruskurssin kevätpuolella uudestaan. Olen kuitenkin ollut pitkään kipeä ja vetänyt treeneissä puolikuntoisena. Mutta no, ehtiipä tässä ennen matkaa käydä vielä about 10:ssä treeneissä. Odotan myös, että saisin sen oman shinain ja sen saankin tiistaina hyvin todennäköisesti.


Kävinpä tuossa torstaina mini-metallifestari Metal Export Finlandissa. Toinen osa festarista järkättiin Jack the Roosterissa, mutta minä ostin vain Yo-talon osuuteen lipun sillä siellä esiintyi Fear of Domination! Minä oon niin tykästynyt tuohon bändiin ja livekeikoilla on aina hyvä meno. Ja sain laulajalta halauksen, laav laav! ♥ Metal Exportissa esiintyivät myös Whorion, Whispered ja Kobra & The Lotus! Whorionin ja Kobran näin ensimmäistä kertaa ja molemmat olivat järjettömän hyviä, varsinkin viimeksi mainittu. Solistilla on MUNAA äänessään. Whisperedkin oli jälleen kerran oikein hyvä, mutta minusta tuntuu ettei keikalla ollut soundit ihan kohdillaan välillä. Toki rupuiset korvatulppani olivat yksi tekijä.


Joo, taisin mainita etten enää jaksa mitään ulkonäköhömpötyksiä blogissa mutta.. Minun blogi, minun säännöt ja päätös. Tässä siis keikalla ollut asu. Ja duckface. ♥ Lipparia oli päällä ja minulla oli Demonian lepakkokäsiveska, mikä ei kylläkään tässä kuvassa näy. 

Ennen tulevaa matkaa onkin treenien lisäksi ainakin yhdet sovitut kuvaukset ja aion ravata keikoilla rahatilanteen salliessa. Harmittaa kun olen about 10000 kilometrin päässä juuri silloin kun Pain tulee Pakkahuoneelle keikkailemaan. Shit happens, ehkä pääsen joskus toiste katsomaan tuota.


2 kommenttia:

  1. Kendo kuulostaa tosi mielenkiintoiselta! Siitä olisi joskus kiva lukea lisääkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä kirjoittaa siitä joskus lisää! Oon ihan hurahtanut kendoon. :D

      Poista

Jätä kommentti!

Please, leave a comment!