8.9.2016

Kiss My Ashes

Heippa heiii! Pitkästä aikaa.
Muistin jälleen, että minullahan on blogi.

Olen kirjoitellut muutama kuukausi taaksepäin ja tässä ajassa on tapahtunut yhtä sun toista. Oli mummon hautajaiset, väliaikaista kämppistelyä, uusia ystävyyssuhteita jne. Minulla menee nykyään ihan hyvin.

Olen käynyt paljon keikoilla fiilistelemässä bändejä, joista viimeisimpänä oli Mournful Lines ja Fear of Domination. Viimeksi mainitun bändin keikalle menin uudemman kaverin ja hänen kaveriporukkansa kanssa. Ensin ajattelin, että jätän koko illan väliin sillä rahatilanteeni oli hyvin surkea, kuten myös mielialani. Onneksi pyörsin päätöksen jäädä kotiin, sillä tapasin aivan ihania ihmisiä ja riehuin keikalla kuin viimeistä päivää! Niskani oli kolme päivää kipeä. Totally worth it. No pain, no gain.


Nenukkiini on tavallisen rinkulan lisäksi ilmestynyt septum. Hain tämän tulokkaan naamataulun koristeeksi noin puolitoista kuukautta sitten. Tämäkin homma meni impulsiivisuuden piikkiin ja olen äärimmäisen tyytyväinen, että otin mokoman kapistuksen.


Minä oon myös vaihdellut hiusväriä kuin sukkia. Viimeisimpänä minulla on tällainen turkoosi/vihreänsininen, mikä on sittemmin haalistunut hyvinkin pastelliseksi. Minun olisi tarkoitus aika pian värjätä hiukset hiukan luonnollisemmiksi, sillä lähden matkalle marraskuussa. Lokaatio onkin vähän kauempana, hiukkasen konservatiivisemmassa maassa, ja lentoliput ostettu.


Olen myös ollut pescovegetaristi jotain puolivuotta. Tai kauemminkin? Anyway, tämä ruokavalio sopii minulle kuin nyrkki silmään. Vatsaongelmat ovat nykyisin hyvin minimissä tai jopa tiessään. :)

Eron ja kaiken paskan jälkeen on ollut parasta pitää itsensä aktiivisena ja tavata niitä uusia ihmisiä. Itsenäisyys on vitun jees. Ensi viikolle olenkin järkännyt synkiömiittiä Tampereelle ja saan yhden miittiläisen kyläänkin. Olen niin mahdottoman innoissani!


2 kommenttia:

Jätä kommentti!

Please, leave a comment!